Click on button to show the map.

Η SAS σας προσκαλεί στο Beyond Tomorrow, το απόλυτο virtual event για τα Analytics και την Τεχνητή Νοημοσύνη

H εταιρεία SAS

Η ιστορία της SAS ξεκινάει πριν από 44 χρόνια από ένα απλό ερώτημα: «Υπάρχει καλύτερος τρόπος ανάλυσης των δεδομένων;». Από τότε και μέχρι σήμερα, οι ιδρυτές και οι 13.939 εργαζόμενοι της εταιρείας συνεχώς αναρωτιούνται και απαντούν σε βασικές επιχειρηματικές προκλήσεις, μένοντας πάντα πιστοί στο όραμά της: πως να μεταμορφώσουν ένα κόσμο γεμάτο από data σε ένα κόσμο προηγμένης νοημοσύνης, κάνοντας τις ζωές ανθρώπων και επιχειρήσεων καλύτερες.

Οι άνθρωποί της, το πάθος τους και η τεχνολογία είναι εκείνοι οι παράγοντες που έχουν κάνουν αυτό το όραμα πραγματικότητα. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από την ηγετική θέση της SAS στη βιομηχανία των Analytics & AI παγκοσμίως. 92 από τις 100 κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, σύμφωνα με την λίστα του 2018 Fortune Global 1000, εμπιστεύονται την SAS. Οι λύσεις της έχουν εγκατασταθεί σε περισσότερες από 83.000 επιχειρήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς και ακαδημαϊκά ιδρύματα σε 147 χώρες. Κάθε χρόνο, τα αποτελέσματα ερευνών των κορυφαίων market research εταιρειών όπως οι Gartner Group, Chartis, Forrester επιβεβαιώνουν πως η SAS είναι ο Leader στις πλατφόρμες Data Science, Machine-Learning & AI.

Η SAS είναι, επίσης, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λογισμικού στον κόσμο, με έσοδα άνω των $3,27 δισ. το 2018. Το 26% εξ αυτών επανεπενδύεται ετησίως σε Έρευνα & Ανάπτυξη –ποσοστό διπλάσιο του μέσου όρου του κλάδου– κάτι που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους το 98% των πελατών της ανανεώνουν τις άδειες χρήσης του λογισμικού της SAS κάθε χρόνο. Οι πελάτες της SAS γνωρίζουν ότι η διαρκής δημιουργία καινοτομίας τις βοηθά να επιτυγχάνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα προϊόντα της όπως η πρωτοποριακή SAS Viya, η open source πλατφόρμα Analytics & ΑΙ, εμπνέουν και παρακινούν τη συνεργασία ανάμεσα στα διαφορετικά τμήματα ενός οργανισμού, διευκολύνοντας τη διαδικασία λήψης αποφάσεων βασισμένες σε πραγματικά insights και παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την ελευθερία και τον έλεγχο στη διαφάνεια, τη διακυβέρνηση & την ασφάλεια.

SAS Greece & Eastern Europe

Η SAS Ελλάδος ιδρύθηκε το 2000 έχοντας αρχικά ως περιοχές ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία. Οι σημαντικοί ρυθμοί ανάπτυξης τόσο όσον αφορά στα οικονομικά μεγέθη της όσο και το εργατικό δυναμικό, έφεραν ακόμα τρεις (3) χώρες υπό την εποπτεία της, την Ρουμανία, την Μολδαβία και την Ουκρανία, μετονομάζοντας την εταιρεία σε SAS Greece & Eastern Europe.

Τα 20 χρόνια που δραστηριοποιείται η εταιρεία, έχει αναλάβει την υλοποίηση μεγάλων καινοτόμων έργων σε τομείς όπως το fraud management, performance management, financial management, customer/citizen intelligence, risk management, αποκτώντας σημαντική παρουσία στον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο, στις τηλεπικοινωνίες, σε κυβερνητικούς οργανισμούς, στον κλάδο της ενέργειας κ.α.

Health Customer Stories

Government Customer Stories